Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig?

När jag går runt i korridorena ser du mig
eller har jag redan blivit ett spöke.
Jag har alltid varit död inombords men min kropp hjälpte mig att leva.
Om du inte ser mig, har min kropp gett upp igen.
Du har blivit snäll, är du det för att hedra minet av mig.
Jag finns fortfarande för att inget emellan himmel och jord vill ha mig.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke