Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris nu när fåglarna börjar sjunga alltmera i våra omgivningar.


Inget val

En förkyld ornitolog från Bläsa

fick en stor kråka i sin näsa

och så en tupp i halsen

och hade inget val se´n

utan måste både hosta och fräsa!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-22 17:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Rolig och skicklig lek med ordbetydelser.
2019-03-24

  lodjuret/seglare VIP
Ej helt utan humor så, en kan tänka sig så, att känna för sig högst nöjd, eller blott känna sig böjd, ibland får en nöjsamt gå.
2019-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra limerick med befriande avslut!
2019-03-22

  Fulbergarn
En limerick som svävar :)
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick