Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom (Det spelar ingen roll att jag hissar vitt flagg)


jag sökte hjälp

för min ångest

mina mardrömmar

saknaden efter dig

att du är borta (men inte död)


jag fick ett svar

i ett vitt kuvert igår

de svarade

vi kan inte hjälpa dig

du är bortom


dina besvär är för lätta för oss

hos oss måste du ha varit med om

minst krig, jordbävning, terror

lite ångest och mardrömmar

äh, kom igen


nej, så stod det inte i deras brev

men det kunde lika väl ha gjort

jag får fortsätta må dåligt

värkligheten får värka ut

jag som lever i mitt eget krig









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-22 17:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skickar en styrkekram!
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP