Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Radikal


Radikal

Min radikaliseringströskel är så låg att den knappt finns. Om jag nånsin gjort nåt lagom är det inget jag minns.

Jag är en extremistisk aktivist med anarkistiska drömmar. Jobbar på daglig basis med tömma min krets på folk utan flippade drömmar.

Radikal. Radikal. Missbrukar min tid i tider där missbrukare duckar frågor och rampljus.
Allt annat än stabil. Kokar över av grubblerier, saknar ventil.
Allt annat än stabil, kör ett eget race och eget stuk. Lätt att ser ner på när du aldrig upplevt att allt som kan brukas är ett potentiellt missbruk.

Långt ifrån farlig för någon annan än mig själv. Dyrkar kärleken, solidariteten och medvetenheten. Vill du ha ett möte med en patologisk idiot är jag förnamn med fler än en.
Hookar upp er.

Undviker allt som är nice för vill undvika kris. Vill ha allt som är nice men alla mynt har två sidor och allt har ett pris.
Pallar inte ännu ett decennium av lögner svek och sömnlösa nätter, stannar hemma o slaggar när du vill ut o testa de e bättre.

Dubbelnatur. Vill ha alla kickar universum har på sin meny, vill ha inget bara lugnet och ensamheten. Texta mig en gång o lämna mig ifred sen. Ber om frid i mitt inre men jag tror fan mina hjärnceller ständigt tänder nyårsraketer.
Ett hemligt kaos är jag. Jag är ett dolt kaos alltså finns jag. Ingen vet och jag vet inte hur jag ska ventilera för jag tror ingen kommer tro och ingen kan hantera. Hatar mig själv för det men älskar ändå det mystiska för det är en kick.

Kickar igång en ny dag men känner den sen innan. Allt är repetition och jag vet varje given situation.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-22 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje