Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus Kristus

djävulens goda timida fromhet.
Med ett sockrat förföriskt leende.
Gud med sitt blodigt stinkande hat.
En ursinnig smutsig krigare och rebell.
Svårt att skilja på antikrist och Kristus.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 19:01



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
tönker på den fallne ängeln och "de goda" som stött ut honom. Så tolkar jag världen i dag. "Gott är ont. Ont gör ont.
2019-03-23

  Hopplös själ
Har aldrig träffat någon av dem!
Bara deras ställföreträdare.
Bland dem är det lika varierat som bland folk mest vilket får mig att tro att de bara är symboler för livet i allmänhet!

Jag har i vart fall ingen tilltro till någon av dem!
Ännu mindre till de som är så övertygade att förståndet givit upp och flytt till mer givande omgivningar! ;)
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP