Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midnattstimman nu svunnen snart i gryningsdimman ... i januari 2006 ... - Återpublicerar mer för att påminna mig själv om en del av alla dessa i efterhands varför som när livet förändrats dyker upp stundom ...


Inför dig är jag bara mig

I den pågående
kampen om mitt innersta rum
blir jag stundom alldeles stum
av häpnad
när jag finner min själ
alldeles totalt avväpnad

inför de återstående
idealen
vilka blott lever på marginalen
inför dig

Dig som är
nyckeln
till hela livscykeln
inom mig

Söker finna
få affirmation
för att inte försvinna
i en oavslutat vision
av en overklig illusion

i rummen mellan
pekfingret och tummen

där gränssnittet
mellan nu, då
och rådande situation

är allt det där
som berör

innan- och utanför
runt omkring
allt
och
ingenting

- Förälskelse, kärlek och passion
förenade i den allra ljuvaste 
underbara 
men likväl
självklara treenighet

En själarnas förening
under fullständig acklamation
i en kontinuerligt evigt återkommande
verkligt sinnligt berikande livssituation



©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-22 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i rummen mellan
pekfingret och tummen.. jag kommer att skriva en uppföljare på det, hoppas det inte misstycker.
vackert skriftat!

Kram
2019-03-24

  Yrre VIP
Så fin denna!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP