Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNT DÖVÖRAT TILL

ett skrik i en öken

mitt i ingenstans

ett skrik i en öken

du har ingen chans

för den du vill nå vill

inte lyssna alls

ett skrik i en öken

sliter på din hals

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2019-03-22 20:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att tala för döva öron är en pers
jag ropar vers på vers
men inget går fram
trots att jag skriker så högt jag kan
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP