Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballerina

 

 

rosa tyll och nätta skor

vill bli dansös när hon blir stor

 

dansar runt till passande musik

en dag blir hon ett vackert lik

 

ack så oskyldigt hon leker

ler ej när mannen smeker

 

ångest bor i hennes hjärta

inget botar hennes smärta

 

i dansen hon blir fri

om natten det blir ett skri

 

lilla flicka akta dig 

annars tar mördarn' dig

 

spring så fort du kan

efter dig kommer en man

 

stackars flicka blir tagen

släpad ut till hagen

 

där hon livet mister

livet hennes brister

 

i den grunda graven vilar

omgiven av höga pilar

 

tiden hennes blev alltför kort

från livet hon rycktes bort

 

så lilla flicka, sov så sött

det är natt och du är trött

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-22 20:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tragik om ett alltför ungt lik.
2019-03-24

  Kungskobran VIP
Så tragiskt men vackert skrivet
2019-03-23

  Jörgen Jalmo
En speciell text!
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP