Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


värme och vatten


Det viktigaste


Det viktigaste i livet
är inte det
vi låter oss luras av
varje dag

hela tiden;

berömmelse
upplevelser
pengar

funnes det inte värme och vatten
vore vi ingenting

och jorden en kall
och ogästvänlig plats

där ingen kunde bo





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-13 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt så
2019-04-15

  Cikoria Blå VIP
Visst är det underligt att vi inte fattar det.
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP