Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN ÄR HÄR NU

Lundell sjöng att våren

den närmar sig city

Jag menar att våren är här

Det finns alltid folk som

vill stjäla den glädjen

De tycker den är till besvär

De älskar att komma 

med dystra prognoser

som talar om köld och om snö

Jag vägrar att lyssna

för våren är här nu

och vintern har lagt sig att dö

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-03-22 20:58



Bookmark and Share


  objekt3
Lycka
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP