Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge mig

Lena toner av skogsbär fyller min mun
Mjukt smakar vinet mot gommen
De tända ljusen rundar atmosfären

Njuter av stillheten
Hemmets lugna vrå

Men tankarna
De löper amok

Kräver trots lugnet
En hård kuk
Att att blidka denna kvinna
Denna magiska fredag

Älskling

Hej vad det går
Mellan tuttar och lår




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-22 21:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ju längre du kan gå åt det ena hållet...ju längre kan du ock gå åt det andra......dessa rader är ett helt strålande exempel på en högst levande människa med tillgång till allt....fast nu råkade ju iof bägge lägen höra till +-läget. Så här borde många dikter sluta.
2019-03-23

  Hopplös själ
Haha,vilken vändning ;)
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish