Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår Lycka


Vårlycka

Känna sig lycklig

Njuta av ljuvaste vindar och brus
känna solen omfamna
Njuta

När känslan som smärta
att älska våren

Den kommer in i liv

Ett nytt stillsamt ljus
vår tröskel står vid tö och glopp
snön kommer blekna bort

Att älska våren
frusna fasader och dimmor

Adjö

För det våren lyckas med
att alltid finnas starkt
i minne och sinne
längtan om våren finnas kvar

I vår lycka




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-22 23:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig vårglädje i både ord och bild. Nu rasar verkligen våren fram. gäller att stanna upp och njuta.
2019-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livslust och livsglädje!
2019-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
härligt - som ett vårrus!
2019-03-24

  Peter G VIP
Fint skildrar du glädjen som spirar när våren på nytt gästar våra liv för en tid!
2019-03-24

  Lars Hedlin
Varm och fin man blir glad och ett leende uppstår med orden och känslan! :) kram <3
2019-03-24

  Quasimodo
En fin hyllning till vårens intåg och för lyckan!
2019-03-23

  ULJO
Så fint. Gillas
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"