Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreningsarbete är ett lidande


Den ofrivillige kassören

Församlingen är bänkad
En nation i nöd
Lidandet tar aldrig slut
Ett val mellan frihet eller död

Tid för omval
Övervägt att rusa ut
Ett val mellan frihet eller död
Lidandet tar aldrig slut

Kan man hoppas på mirakel?
Än finns hoppets sista glöd
Lidandet tar aldrig slut
Ett val mellan frihet eller död

”Makten eller inget alls”
Människa, vet hut!
Ett val mellan frihet eller död
Lidandet tar aldrig slut
Inga möjligheter finns
Han måste ge sitt stöd
Lidandet tar aldrig slut
Ett val mellan frihet eller död




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Warghman
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-03-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Warghman