Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Punkten där det blev för komplicerat


Drömsläppet

Han vandrade från dröm till dröm
Pojken som av många hålls öm
En oddyssé utan dess like
På väg mot själarnas rike

Tillsammans bak genom tiden
Till sju ljus återställa friden
Mörkerkungen magnifike
På väg mot själarnas rike

Längst ned i vännens sinne
Ett länge förträngt minne
Vaktas tryggt utav den svikne
På väg mot själarnas rike

Han vandrade från dröm till dröm
På väg mot själarnas rike




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Warghman
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-03-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Warghman