Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så går det när man hädar.


Gudarnas vrede

Sparsam han tog det i egna händer
Men gav sitt eget kött ett hugg
Nedskuren, en sak i sänder
Nedrigt, egenverkstad gör inte ett dugg
Ty han måste släcka smärtans bränder
Ytterst ler köttgudarna i mjugg




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Warghman
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-03-22 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Warghman