Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka till Maria

bebådelse dag
ditt öde förutbestämt
könsrelaterat.
ungt och moget kved öppnas
för den helige ande.

© Bosse 22 mars 2019.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-03-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten