Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill du bli uppmärk sammad? Uppmärksamma den andra personen först! Texten hette ursprungligen 'Senryu nr 868 - Konsten att bli upptäckt' Nu är ingressen text och texten ingress.


Text i kastad oordning





För att själv få något
är det oftast bäst
att först börja med att ge något,
då får man ofta något 'tillbaks'

och då kanske smulorna
av dessa tillsammans givna gåvor
lämnar något kvar
att njuta av även i efterhand






Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2019-03-22 23:42



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Och av smulor kan man baka ny kaka; degen kommer till liv.

Ge och få.
Ta och ge.

Orden flödar i fint flöde.
2019-03-23

  ULJO
Hellre ge än få. Mitt motto
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP