Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycksprofeterna

Olycksprofeterna har det bra
vädrar olycka varje da
dom tycks bli fler och fler
olyckorna mer och mer
undergången är nära
rädda alla nära och kära

Den enda profeterna vet
med säkerhet
är att en dag försvinner dom i evighet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-23 08:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kraa, kraa!
De va inge bra!
Kraa, kraa!
Olyckskorparna kraxar fram sina mossiga gamla schabloner och sätter käppar i hjulen för våra framtida lyckorus!
Kraa, kraa!
De va bättre förr!
Kraa, kraa!
För på min gata i stan där var allt så mycket bättre än...
Kraa, kraa!
2019-03-23

    Sefarge VIP
Och på andra Sidan
Finns lyckoprofeterna
Som skänker salighet
Bara man ger av sina
Pengar och sin tid. ..
;)

2019-03-23

  Öknens Ros VIP
Det barkar åt helskotta vad vi än gör, behövs inga olycksprofeter för det.
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP