Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu behövs flera kärleksringar runt kyrkor

Tänkte ordna en kärleksring runt
någon kyrka och visa min sympati
för alla förföljda kristna som pågår
i världen och mördas på grund av
att de är just kristna, helt oskyldigt
antalet är extremt stort på attackerade
men media är väldigt tyst om detta
de är inte intresserade av att skriva
visa sitt stöd och berätta om det synligt
istället läggs lock på och det ignoreras
man försöker vilseleda mörka sanningen
media är mest intresserad av att upphöja
annan religion/ideologi och försköna den
man ger massor av information upplysningar
här gör de klart skillnad på folk och folk
allas lika värde, är ju bara tre innehållslösa ord
tänk vad politikerna ljuger, de bryr sig inte
ett skit om det, utan visar vilka de hellre stöder
tänk om jag kunde skriva svart på vitt
vilka de står upp för vilka de hedrar
men då får jag räkna med repressalier
kanske bli beskylld för att vara rasist
det är helt enkelt TABU att säga vad man
tycker tänker upplever högt om detta
men ju mer tid som passerar går
vaknar folk upp och förstår!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-24 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En dag ska sanningen segra och regera.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP