Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget slagfält är för evigt




Jag går sönder
I 100km i timmen

Bitarna lossnar
Fladdrar i vinden

Naken
mot världen

Går jag sönder
I 100km i timmen

Småsmulor
Fragment av själen

Slagna sköldar
Brustna murar

Jag går sönder
I 100km i timmen

Inget slagfält
Är för evigt

Utan rustning
Genom livet

Går jag sönder
I 100km i timmen














Fri vers (Modernistisk dikt) av annapoem
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-23 11:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fartfylld och själsfullt - snyggt!
2019-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, styrkande, stärkande

gripande väl
2019-03-24

  Gin83
Mycket berörande
Speciellt när man har lite inblick
Men även i övrigt är det en mycket stark och berörande text
2019-03-24

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2019-03-24

  Stay Golden
Super great poem girl! :O
''Tiden läker alla sår'' <3
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem