Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barndoms Butik, nutida intermezzo 5 : (K)VAR(N)

 

 

 

Till vad kan man begagna

en så gott som aldrig använd

kaffekvarn med såväl utfällbar

lucka ned till "käftarna"som

fack för färdiga produkten??!??

 

Såsom liten pojke måste jag ha

brukat nyttja föremålet

vill jag minnas som till

exempelvis inte minst :

 

Hus för mina plastiga figurer

Rymdfarkost för/mot desamma

Allmänt gömsle

Garage rymmande småbilar

Fack för tillfälligt utvalda idolbilder

Låda till icke-klistrade fri- och/eller klister-märken

Märklig maskin

Nyckelskåp

Grammofon eller speldosa (på låtsas)

Grav för halvt bortglömda idolbilder

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-23 12:02



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Aha, skulle man också kunna pröva ;-) Nix, har aldrig malt några bönor överhuvudtaget i mitt liv... Kanske har det att göra med att jag druckit max sextiotvå koppar kaffe någonsin?! Måste å andra sidan ha konsumerat tonvis med kakao...
2019-03-23

  Nanna X
Har du prövat att mala kaffebönor i den?
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP