Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här är ett härligt ljus!

Ovanför mig solen

vackert väder

det droppar

vid Sparbanken. 

Jag växlar inte

där längre,

men ljuset 

faller så

härligt

idag!

Det är ett

Herrans ljus!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-23 13:36



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En varm text utan överdrifter.
2019-04-08

  Bibbi VIP
Alla goda gåvors givare "Herrans Ljus".
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy