Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VITA GÄSS PÅ BOTTENHAVET

vita gäss på

bottenhavet

vårvind frisk

kom västerifrån

tänker på

saharas nomader

där jag vandrar

längs gavleån

 

 

 

hittar inte

några böcker

jag är intresserad av

knallar ut från

erikshjälpen

där jag gick och

drömde hav

 

solen skiner

ska det mojna?

ska det bli en

lyckad dag?

det vet Herren

Gud allena

det är bäst så

tänker jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-03-23 13:56



Bookmark and Share


  objekt3
låt alla fåglar migrera
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP