Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maximilian Maria Kolbe! Förstora gärna bilden å läs texten!


Jämmer å pina!

Ryggvärken pinar 

men jag har en

kompis som är

sjukgymnast,

Så jag övar

efter hans råd!

Å, det hjälper!

Mitt helgon 

Helige Maximilan

dog svältdöden

i Auschwitz!

Det var pina

det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-23 17:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kol.1:24
2019-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Din text ger perspektiv på lidande, kan vara bra att tänka på när det gör ont någonstans.
2019-03-28

    Lars Gullberg
Som sagt. Det finns grader i helvetet. Vem är jag att gnälla över skoskav ? Hoppas din pina går över. ryggsmärtor är inte roligt. Kan ju vara väldigt besvärligt.
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy