Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


värn/porträtt

 

 

Räds inte då händerna mina hänger
frostdjupt efter kroppen,
när blicken är svart som otinad
sjöbotten.
Håll vårt intill oss, vi är under som
delar levnad, en viljad kärlek mot
år.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-23 17:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så vackert formulerat!
2019-03-27

  Mats Edin VIP
Stark å fin text, gillar främst slutet
2019-03-27

  Rafmagn VIP
Fantastisk dikt!
2019-03-24

  ULJO
Så bra skaldat
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP