Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett nu

 

 

gråsnön kantar väg

molnen föds i vårvärmen

istapp takdroppar

 

katt jaktvakar vid husknut

skogsbrynet bågnar av vind




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-23 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg