Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


marsvind

 

många har nu satt fram ett bord

och i trädet hängt en holk

åt ett luftburet vandringfolk

 

i vår kan de sitta där och tala

kanske med blåmes och svala

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2019-03-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP