Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigare jag

 

 

 

 

Tidigare i höstas

varför blev det mörkt

kan ju inte se handen som

trevar i det svarta

hörde du det

vem där

mina tankar i dina

ett sporadisk snöande

skyfallen

hisnande glömska

finns här möbler finns du

där mitt mörka jag

du har röda

naglar

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-23 22:15

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP