Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorger runt stan

 

I en soffa på andra sidan stan
Sitter en man som inte längre kan

Vid ett skrivbord längre ner efter älven
Sitter drömmaren som sitter fast
Han som med råge fått stå sitt eget kast
Och allt som flöt förr
Både betraktelser och accepterat bråte
I ett konstant ordflöde
Har han nu stängt sin dörr för
Han antecknar bara dagarnas datum
Mest för att ha koll på att de verkligen går

I en annan stad
Får min väninna inte sin värld att gå ihop
Tusch à la touché, alla skulle få se
Men brunnen sprang läck
Berättelsen flöt ut
Hon pratar på plats
Jag vet inte vilken
Men utan telefon och utan punkt
Någonstans där ingen annan får plats

Själv ligger jag i min säng
Och längtar längre in

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-03-24 00:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om olika livsöden!
2019-03-25

  gunnnar nylund VIP
Ja saker och ting vill inte alltid falla på
plats. Motgångar å "shit happen´s".
Som tur är har man sängen och drömmarnas rike att fly till när man
behöver tröst.
Fyndade nyligen en fräsch DUXmadrass
för 250:- sover som en gud, känns som
om jag har en första klass biljett in i
drömmarna, bort från det gråa, trista.
2019-03-25

  Lars Hedlin
Mycket bra insikt och i tankeställande ton!
2019-03-24

  alvan
Vilken fin liten tanketext!
2019-03-24

    Roger Runkar Ragnar
När sängen upphör att vara en sovplats att drömma i.
När sängen sover och du är vaken, eller tvärt om.

Ibland sköter vi om sängen bättre än oss själva.


Fängslad av enheten. Fjättrad av dunet.

Låst av varet.
2019-03-24

    Lars Gullberg
En mjuk touch av betraktelser. Att se ut och längta in. Finfintfin

Tycker väldigt mycket om ditt språk. Så full av liv, och energi. Den liksom strålar rakt genom bildskärmen som om du var här.

Bravisimo.
2019-03-24

  Kungskobran VIP
Plats finns för alla men att platsa in kan vara svårt.
Fint formulerat av dig
2019-03-24

    Roger Runkar Ragnar
Verkligheten existerar i olika former, och du delger oss en av dom på ett begrundande sätt.

Mvg !
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP