Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och djävulen!

Försöker hitta mig själv
Söker
Trevar fram
Litet steg i taget
Kanske jag är galen
Kanske jag är frusen i själen
Kanske jag är lite galen
Må så vara
Himmelen är nära
Bortom hörnet lurar någon
Han finns där
och försöker få mig att sälja min själ.
Jag säger jag säljer aldrig min själ.
Det har jag redan gjort.




Fri vers av Tina79
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-24 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ibland är det ren manipulation, ibland frustration och ganska ofta en strävan av inklusion.. men prostitution.. det vete sjutton!
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79