Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opposition

Om det inte fungerar med kärlek

Använd mera kärlek




Övriga genrer av Respons VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-24 04:34



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Mycket mera kärlek
2019-03-24

    Sefarge VIP
Och tystnad
Det talar det
Också. ..
På sitt sätt?
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP