Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avprogrammering av IS terrorister

Hjärntvätt funkar bra
en gammaldags sosse skall du va
arbeta slita och knoga
Programmera min förvirrade hjärna
så att jag blir en riktig sossestjärna




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-24 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*programmera
2019-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Rosen har rätt.
2019-03-24

  Öknens Ros VIP
de svenska IS-kvinnorna som vill komma tillbaka till Sverige har förverkat sin rätt till svenskt medborgarskap, låt dem vara kvar i sitt hemland. Avprogrammering kan de få på plats.
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP