Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelmannen klättrar på väggarna

Men det kan jag också göra när jag känner mig
riktigt frustrerad
När det känns som om jag är inåst eller instängd
och inte har någon annanstans
att ta vägen
Ja, då är det hur lätt som helst att klättra på väggen.

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-03-24 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel