Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan passerade



Lyckan

den

blåste iväg

Som
en
papperstuss

I en kraftig storm

Omöjlig att greppa

Plötsligt var den bara borta

För att aldrig återkomma.

Kvar fanns bara stråk

Promenader

I hågkomstens bibliotek




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP