Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dödar sig själv lite varje dag

med alkohol, droger och sex
Så himla rastlös i sin själ
Så hon måste bara få fly bort ifrån verkligheten
lite till och från ibland, trots att hon innerst inne vet
om att det är helt fel
Men vad ska hon göra uttråkad som hon e`
Finner ingen riktig livsgnista
Känner sig inte så speciellt lycklig då hon fortsätter
att döda sig själv lite varje dag
Och det trots vetskapen om att hon kanske redan
imorgon dag får en ny sängplats
Sin sista vila i en kista
Men ju mer som hon tänker på det, desto mindre
främmande blir det
Känns det
För hon vet ju om att det inte är så lätt att leva
alla gånger, då man igenom livet inte bara får
vara med om en massor av glädje
utan även en hel del smärta
Så att vara död kan väl ändå inte vara så farligt
För då slipper man ju hädanefter få ont i sitt hjärta
till och från..

Hon dödar sig själv lite varje dag!

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-03-24 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel