Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är oemotståndligt vacker

och lyser upp vart hon än går
Så hon är helt underbar, såvitt jag förstår
Har allt det som en man vill ha
Ha med sig vid sin sida varenda dag

Ingen kan låta bli att titta på henne när hon går förbi en
För hon är så oemotståndligt vacker att alla skulle
nog helst bara vilja gå fram till henne
och krama om henne lite granna
Men tyvärr så går inte det
Det är hon som bestämmer
För hon är en av de där kvinnorna som verkligen vet
vad hon vill
Så hon är en av de där starka och fria kvinnorna
med både klass och stil och som numera lystrar
till namnet, Sankta Lucia
Hon är ett helgon, med andra ord
Så himla otroligt god att titta på, där hon står och lyser
upp hela sin omgivning...

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel