Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det våras nu, så Ett redigerat alster från arkivet


Släpp alla tjejerna lösa

Nä, jag kommer inte göra någon av dem illa
Det lovar jag
För tjejerna är ju bara för söta och fina
Så låt de nu få tala upp för sig själva
Och om ni killar inte redan visste om det, så är ju
alla tjejerna redan mina
Jo, allt ifrån Tina till Nina med en och annan
liten ballerina

Nu när det våras, tycker jag att vi ska
släppa alla tjejerna lösa
Och de behöver inte vara oroliga
För jag kommer inte röra någon av dem, så länge
de inte själva vill
Låt då de hellre få göra lite som de själva känner
och behagar
För så länge de är öppna och glada, så lovar jag
att jag ska släppa till
Dansa av mig byxorna och dunka på mitt bröst
Visa alla att här är det jag som är Tarzan
utifall det är någon tjej här som vill ha mig till tröst
Sedan ylar jag högt
Det våras nu, så släpp alla tjejerna lösa!!!

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel