Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder mig om och där står du

som vanligt vid den här tiden på morgonen
Står där och väntar på bussen tillsammans med mig
Alltid lika vacker som farlig
Hur kan du vara så söt och grann, tänker jag
För varje morgon som jag får syn på dig drömmer jag mig
alltid bort lite granna
Jo, jag drömmer om att du ska titta på mig med
och göra hela min saga helt sann.
`Ler sött´

Jag vänder mig om och där står du!

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-24 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel