Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni sopar bara under mattan & låtsas att allt är fantastiskt

Men gör någonting åt eländet!
ni verkar strunta totalt i att landet
håller på att söndras krossas attackeras
monteras ner i snart varenda lilla vrå!
har ni ännu inte fattat höjden djupet bredden
av alla galenskaper som pågår både dag & natt?
jag ska påminna er politiker om några saker:
ständiga bränder skjutningar oprovocerade
påhopp på oskyldiga skötsamma människor
som utsätts för rån trakasserier av olika slag
listan på allt många får uppleva är lång...
våldtäkterna fortsätter i aldrig sinande ström
våld tillhör idag svensk vardag & kostnaderna
för att hålla samhället flytande eskalerar!
det kommer att bli värre sägs det & det kan
väl snart varenda vettig person förstå
ni politiker har plockat bort tryggheten
någon säkerhet finns knappt på kartan
ni visar helt klart att ni inte har någon kärlek
till landet & till de som byggt upp & kämpat
& de som fortsätter bygga för att hålla det flytande..
det syns i era handlingar & det hjälper inte att snacka
en massa tomma innehållslösa ord & budskap
ni sopar bara under mattan & låtsas att allt är fantastiskt
en sak som ni är mycket bra på att göra:
ni är helt SUVERÄNA på att totalförstöra







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja man tappar snart andan!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP