Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejer är som godis


Alltid lika salta och söta och goda

Så pass goda att det alltid vattnas i munnen på en

då man alltid törstar efter en till..

*Ler sött*

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel