Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finding me!

Finding me

Love full dreams

I see you

 

Kiss and embrace

Playful caress

Eye candy

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-03-24

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-24 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kärleksdröm inom räckhåll! Bra så.
2019-03-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacketr ock kärleksfullt!
2019-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärlekspoesi!
2019-03-25

  annapoem
Kittlande vers
Ljus och busig
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin