Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går och tänker på den där känslan

som man kan få när man ligger på gräsmattan
och stirrar rakt upp emot himmelen och då
man kan se hur alla molnen bara
så sakta glider förbi en
Och det i sin tur får en att känna som om hela jorden
håller på och snurrar och gungar
Det är nästan som om man är ute och flyger fritt
med vinden på väg mot nya äventyr
Som om man är ute och utforskar hela universums
alla små hörn
Så kanske jag ska gå ut nu och lägga mig på gräsmattan
för att få uppleva den där känslan igen
Ut och resa lite i tid och rum
Ja, jag tror att jag gör så..

Ken Cassel
24/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel