Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALARMISTERNA

alarmister lever på larm

nu har vi blott fem år kvar

ungefär som bowie sjöng:

"fem år är allt vi har"

andra gånger säger man tolv

i sin mediaexploatering

men målet är utstakat, klart:

man vill skapa en världsregering

 

snacka om fake news, min vän

alarmisternas lobby får styra

det finns ingen mediekanal

som de inte får genomsyra

man målar upp en hotbild

som inte existerar

och är helt klart inte nöjda

förrän antikrist regerar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/3 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=h2SeZiKjzYk

Lyssna, om du vågar!

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2019-03-24 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP