" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 




Barn

 


Barn möts alltför ofta
av spott och spe
det är allt de vuxna orkar ge

- inte här
- inte nu
- du är ju bara liten du
- gör som jag säger, annars händer det grejer...

 
Ständigt drillade
istället för bara gillade

Barn vet att leka utan att tveka
 - leka kär-lek

Krypa in i en vuxen famn
och känna sig tryggt i hamn
Bara få vara utan att
en massa saker klara

Respekteras
liten eller stor 
syster som bror





Fri vers av EmiRa
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-09-28 00:11



Bookmark and Share


  Kathrine
Så fin å säkert verklighet för allför många barn ! Kram <3
2014-07-16

  Mangal VIP
Rakt in i hjärtat. Hos mig - sorg & ömma tår om vartannat. Jättefint skrivet!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa