Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden skaver

Saknaden slår som ett hårt slag i magen
Du är en av mina svagheter i livet
Kärleken är alltid lika närvarande
Även om vi inte ses så ofta
Och saknaden känns som en smärta
Som skaver bakom bröstets ben
Hjärtat svämmar över av tysta tårar
Ser dig i mina tankar
Och längtan att få hålla om dig
Är övermäktig
Älskade son




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-24 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish