Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

 

 

tröttheten vilar tungt i min famn

kroppen kämpar inte längre emot

känner inte längre någon skam

över det  som är gjort och ogjort

 

lever i fantasins drömlika värld

men den fallerar emellanåt

då orken och kraften tryter

allt blir bara tomt och mörkt

 

tillbaka till verkligheten

till ett liv av trivialitet

men också små stänk av lycka

det räcker ett bra tag




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-24 12:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet på en pinne
2019-03-25

  Fulbergarn
Man får leva ändå!
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP