Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev dina drömmar!

 

 

min dröm var poesins värld

där har jag varit sedan 2009

är jag en bra poet?

bryr mig inte speciellt

skrivandet är viktigare

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-24 12:29



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dina drömmar
mina drömmar
skrivandet
vår dröm
Inspirerande!
2019-03-25

  Kungskobran VIP
Rätt inställning
2019-03-25

  Bodingen VIP
Träffande och insiktsfull text, skriv på!
2019-03-25

  Fulbergarn
Tror man utvecklas fast man inte märker det själv!
2019-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
jadå, samt, jadå
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP