Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakral geometri

Stämningsfullt är
ljuset
i den blå timman

Det som lägger sig
likt en matta av
sammet och viol
kring själens
smärtpunkt

Då när vita segel drar
över fjärden
mot land, sökande
nattlogi
och katten smyger
runt hörnet
av den inglasade
skärgårdsverandan,
med sin spöklika
vita magi i släptåg

Det är också precis
Just då och där
allt tycks få sin
förklaring

I skenet av naturens
sakrala geometri








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-24 12:31



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Väldigt fin text.
2019-03-26

  juliaparkas17
Väldigt fin text.
2019-03-26

  alicja lappalainen VIP
en stemningsfull bild
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP