Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internets död.


DATORSTRESS

Foten är kortare än handen, vilket
gör det svårt att hantera tangenter;
svara på alla erbjudanden, jämföra
billigaste el, telefoni, försäkringar,
ladda hem olika program.

Fotens uppgift blir då att krossa
tangentbord och dator, behålla
den mentala hälsan. Vem och vilka
sitter i andra ändan av tråden?




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-03-24 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje