Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bekänner mig till...

Jag bekänner mig till kärleken!
Den allt omfamnande.
Njutningsfulla.
Liderliga.
Och ändå så oskuldsfullt naiva
Kärleken




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 13:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Fint
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP